Skip to content
WIJ ZIJN WEER GEOPEND VOOR NIEUWE PATIËNTEN!

Afspraak maken - 074 266 00 00
Spoedgeval - 074 266 00 11
Tandarts Post Twente - 053 792 00 40

Gespecialiseerd cosmetisch arts

Tandartspraktijk Werth heeft besloten een samenwerkingsverband aan te gaan met een gespecialiseerd cosmetisch arts. Graag willen wij onze nieuwe collega voorstellen: Cosmetisch arts Deborah Kuster

Deborah Kuster

LESS IS MORE
LESS IS NATURAL
LESS IS BEAUTIFUL.

Dit is waar Drs. Deborah Kuster, eigenaresse van Fienouk aesthetics voor staat. Een behandeling waarbij het eindresultaat natuurlijk blijft. Door het accentueren van kleine details zie je er frisser uit zonder gelijk een compleet veranderd uiterlijk te hebben. Het zit hem allemaal in de subtiliteit. Deborah maakt alleen gebruik van A-merk producten. Zij is deskundig en staat voor kwaliteit. En streeft naar perfectionisme.

Natuurlijk resultaat

Dokter Deborah Kuster is cosmetisch arts en heeft een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten. Less is more is haar adagium. Door de juiste huidverzorging en gebruik van botox en fillers streeft zij naar een mooi natuurlijk resultaat passend bij de leeftijd zonder de grenzen van schoonheid te overschrijden. Hierdoor ontstaat een frisse, natuurlijke blik, zonder het eigen karakter van het gezicht teniet te doen.

Kwaliteit, professionaliteit, vriendelijk en eerlijkheid.

Dokter Deborah Kuster is cosmetisch arts en heeft een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten. Less is more is haar adagium. Door de juiste huidverzorging en gebruik van botox en fillers streeft zij naar een mooi natuurlijk resultaat passend bij de leeftijd zonder de grenzen van schoonheid te overschrijden. Hierdoor ontstaat een frisse, natuurlijke blik, zonder het eigen karakter van het gezicht teniet te doen.

Veiligheid en kwaliteit

Deborah werkt uitsluitend met A-merken. De fillers van Restylane zijn niet-permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Deze zijn al vele jaren op de markt en hebben hun veiligheid inmiddels in de praktijk én wetenschappelijk bewezen.

Opleiding

Deborah studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na het behalen van haar artsendiploma heeft zij de opleiding tot spoedeisende hulp arts gevolgd. Inmiddels werkt zij al ruim 10 jaar als spoedeisende hulp arts.
Zij heeft een brede medische kennis.

Tijdens haar opleiding heeft de cosmetische wereld altijd getrokken: het verouderingsproces, hoe je met kleine aanpassingen dit kunt ombuigen en het resultaat zo natuurlijk mogelijk houden. Het is dan ook niet vreemd dat Deborah als spoedeisende hulp arts zich ook heeft laten scholen in de cosmetische geneeskunde. Een combinatie van het ruwe acute hectische met het mooie zachte esthetische, twee uiterst werelden die prima te combineren zijn.

Verdieping in de medische toepassingen van botox

Naast de verdieping in de esthetische toepassingen van botox heeft Deborah zich tevens gespecialiseerd in de medische toepassingen van botox. In het bijzonder de behandeling van spierspanningshoofdpijn, overmatig zweten en tandenknarsen. Daarbij volgt zij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en literatuur op de voet.

Continue op zoek naar verbetering en nieuwe ontwikkelingen

Om haar kennis en vaardigheden up to date te houden bezoekt Deborah jaarlijks diverse hands-on-trainingen, Masterclasses en (inter)nationale congressen.

Samenwerking met tandartspraktijk Werth

Cosmetische geneeskunde gaat erg goed samen met mondheelkunde. Met name de medische toepassing van botox voor tandenknarsen en de behandeling van een gummy smile, zijn behandeling van een cosmetisch arts bij een tandheelkundige praktijk. Eind 2020 zal Deborah deze behandelingen uit gaan voeren bij tandartspraktijk Werth te Borne. Ook voor de cosmetische behandelingen met botox en fillers kunt u terecht bij praktijk Werth.

Voor vragen over behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze praktijk.

Back To Top

Lieve patiënten en lieve collega's,

Na 13 prachtige jaren in Borne, hebben we besloten om terug te keren naar het geboorteland van onze dochter Gisele. Wij gaan in Spanje een prachtig nieuw avontuur beginnen met ons gezin. Dit kunnen wij alleen doen met een gerust hart, als wij er ook zeker van zijn de juiste opvolgers te hebben. En die hebben wij gevonden! :)