Skip to content
WIJ ZIJN WEER GEOPEND VOOR NIEUWE PATIËNTEN!

Afspraak maken - 074 266 00 00
Spoedgeval - 074 266 00 11
Tandarts Post Twente - 053 792 00 40
Best spannend...

Nieuwe eigenaren

Lieve Patiënten en lieve Collega’s,

Na 13 prachtige jaren in Borne, hebben we besloten om terug te keren naar het geboorteland van onze dochter Gisele. Wij gaan in Spanje een prachtig nieuw avontuur beginnen met ons gezin. Dit kunnen wij alleen doen met een gerust hart, als wij er ook zeker van zijn de juiste opvolgers te hebben. En die hebben wij gevonden! 🙂

Mariana en Joao, twee lieve vakkundige tandartsen. Wij hebben al ervaren dat zij net als wij dezelfde professionaliteit en liefde voor het vak en de mens erachter hebben.

  • Ze zijn voornemens de openingstijden verder te verruimen.
  • De hoogwaardige tandheelkunde, Implantologie en orthodontie wordt voortgezet.
  • Het vertrouwde team van alle assistenten zal in de huidige vorm gehandhaafd blijven.

Kortom: kwalitatief hoogwaardige zorg waarbij u nog steeds centraal staat. Wij hebben er alle vertrouwen dat de tandheelkundige zorg voor u als patiënt in de toekomst gewoon geborgd zal blijven. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen van de afgelopen jaren!

Hartelijke groet,

Konstanze en Joost Werth

Afscheid nemen is nooit leuk, maar gelukkig zijn de herinneringen heel mooi en daar willen wij graag iedereen voor bedanken!

We zijn open, vrolijke mensen en dol op ons werk. Dat maakt ons ontzettend gelukkig!

Even voorstellen…

Wij zijn Mariana Fino Rodrigues en Joao Rodrigues, geboren en getogen in Portugal. In Lissabon om precies te zijn. Daar hebben wij beiden onze opleiding tandheelkunde gevolgd en voltooid.

Na enige tijd in Portugal te hebben gewerkt, was het altijd onze droom om te wonen en werken in het buitenland. Dat heeft ons alweer enige jaren geleden naar Nederland gebracht waar wij snel ons de Nederlandse taal en gewoontes eigen hebben gemaakt.In Nederland hebben wij ook bij elkaar het geluk gevonden en we zijn inmiddels een jaar getrouwd.

We houden van hard werken en hebben onze tandheelkundige ervaring opgebouwd bij verschillende praktijken in de regio van Twente. Sinds dat we afgestudeerd zijn, zijn wij bezig gebleven met aanvullende specialisatie cursussen en zelfontwikkeling. Met als belangrijk doel: verder te groeien, zodat we ook onze patiënten ( jullie ) beter kunnen helpen!

Met onze kennis en ervaring in samenwerking met het team waar u al geruime tijd aan gewend bent, kunnen we u goed behandelen en invulling geven aan uw tandheelkundige wensen.

We hebben ontzettend veel zin in de volgende fase en samenwerking in onze eigen tandartspraktijk. We zullen onze uiterste best doen om u de goede zorg, zoals u de laatste jaren gewend bent bij onze lieve collega Konstanze Werth, aan u te blijven continueren. Dit zullen we doen onder de naam Bright Tandheelkunde.

We kijken ernaar uit om binnenkort persoonlijk kennis met u te maken. Hopelijk tot snel!

Mariana en Joao Rodrigues

Back To Top

Lieve patiënten en lieve collega's,

Na 13 prachtige jaren in Borne, hebben we besloten om terug te keren naar het geboorteland van onze dochter Gisele. Wij gaan in Spanje een prachtig nieuw avontuur beginnen met ons gezin. Dit kunnen wij alleen doen met een gerust hart, als wij er ook zeker van zijn de juiste opvolgers te hebben. En die hebben wij gevonden! :)